1/01/2015

UUSI VUOSI - UUSI KOTI

Meillä vaihtui taas paitsi vuosi myös koti. Uusi osoite on tosiaan Turussa, kuten aiemmin kirjoittelinkin. Asunnossa asusteli ennen meitä ihana Suvi, jolla todellakin on silmää kauneudelle ja tunnelmalle. Sitä tässä kodissa riittää. Kalusteita meillä ei näin suureen asuntoon ole valmiina, joten niiden metsästys alkaa heti huomenna, nyt kun työ- ja muuttokiireet on vihdoinkin hoidettu alta pois. Kotona (tämä tuntuu jo ihan kodilta) on laitettu vasta tärkein, eli sänky muhkeine untuvapeittoineen. Sinne on mukava sukeltaa kaiken hulinan ja juhlimisen päätteeksi. Paljon on vielä tehtävää, mutta kiirettä ei ole.


Toivotaan meille kaikille hyvää ja kaunista vuotta 2015. Itse toivon, että aikaa olisi tänä vuonna enemmän niille asioille joista nautin: kuvaamiselle, luonnossa oleilulle ja hyville hetkille erilaisten mielenkiintoisten ihmisten parissa. Ainakin yksi askel parempaa arkea kohti on nyt otettu.


8 kommenttia:

 1. Nuo ovet ovat ihanat.
  Oikein paljon onnea uuteen kotiin ja vuoteen!

  VastaaPoista
 2. Ainakin ihanan valoisalta uusi asunto näyttää!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs ainakin näiden kuvien perusteella oikein lupaavalta. Onnea uudelle vuodelle ja erityisesti onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Pujo2/1/15

  Oih, mistä tuo matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3/1/15

   samaa tiedustelisin minäkin ! i h a n a

   Poista
  2. Se on kirppislöytö. Ihan mieletön mäihä kävi meillä! Se on kudottu lampaannahkasuikaleista ja on lähes käyttämätön. Kuvaan ja kirjoitan siitä lisää kunhan tulee valoisampia päiviä.

   Poista
 5. Ai että sykähdyttää minua tämän teidän muutto. Voi kunpa mekin vielä joskus päästäis Turkuun.... Kivaa uuden vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on puolensa. Ennenkaikkea ollaan oikein onnellisia. Vähän omat duunikuviot jännittää... Mutta kaiki kyllä järjestyy aikanaan...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!