2/28/2015

1st SPRING15 WISH LIST

Ashley photo by Byrdie / interior photos my Instagram / Hay marble tray FDS / Acqua di Parma Rosa Nobile eau de parfum
Kevät. Kyllä se on nyt vaan niin että se on tulossa. Tulkoon metri lunta, joulu vol. 2 ja kaamea takatalvi mutta silti siitä ei pääse että kohta on kevät!! Blogeissa mm. Suvilla, Maijalla ja Hennalla on ollut ihania kesäfiilistelyjä. Uskaltauduin itsekin tekemään ensimmäisen kevätpostauksen, vaikka helmikuutahan tässä vasta eletään.

Olen löytänyt paitsi tavoitetukan myös ihanan uuden tuoksun. Hiuksissa innoitteena on Ashley Tisdalen tämä kuva, joka on mielestäni hyvä esimerkki siitä, että joskus vaan kannattaa pätkäistä. Kannattaa googlettaa nimi niin löytyy monta kuvaa ladysta pitkässä tukassa. Lyhyttä, paksua, hyvä väri ja oikea asenne niin nappiin :)

Olen tuoksufriikki ja uusia tuoksuja käyn tuoksuttelemassa säännöllisesti. Ongelmanani vaan on että hyvä tuoksu ja kaunis pullo vaan sattuvat liian harvoin samaan yhtälöön. Kerrankin kävi toisin ja löysin Aqua di Parman ruusutuoksun Rosa Nobile. Siinä on sekä tuoksu että pullo kerrankin mieleisiä. Ruusuvettä käytin kun asuin Japanissa ja tämä tuoksu viekin minut tuoksumatkalle Hiei-vuorelle ja Kamo-joen varrelle Kiotoon. Kamogawan varrella minulla oli tapana skissailla, venytellä pyöräilyn päätteeksi, syödä välipalaksi onigiria  ja ottaa päälle torkut. Japanissa ihmisillä olikin ihana tapa nukkua päikkäreitä jopa oppitunnilla. Sitä arvostan. Nukkuminen on luksusta.

Kollaasin Hayn marble tary on arvokas (286€), mutta siitä aina vaan unelmoin toisinaan. Olen yrittänyt löytää edullisempaa vaihtoehtoja, vielä onnistumatta. Olisiko teillä vinkkejä?

Kevättä aion viettää kotikadun varrella sijaitsevan kahvilan kirsikkapuiden katveessa. (Nämä kuvat on oikeasti otettu juuri siitä spotista ehkä vuonna 2012) :Ja odotan sitä että julkisivuremppa on ohi ja saan avata ikkunat, soittaa levyjä ja fiilistellä kesää <3
4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/3/15

  Olen ihaillut sitä sama tuoksua jo kuukausikaupalla, mutta hinta (107 muistakseni) hirvittää... Tyydyn suihkaisemaan sitä aina ranteesen Stokkalla asioidessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hinta on kyllä komia. Harmi kun synttäritkin on vasta joulukuussa ;) mutta on se vaan niin pirun ihana! Äh!

   Poista
 2. Anonyymi2/3/15

  Hae jostain irtolaatta ja käytä tarjottimen tilalla :) -Ida

  VastaaPoista
 3. Saara2/3/15

  Granitissa on marmoritarjottimia myös! Ei varmaankaan yhtä hienoja mutta ehkä auttaa vähän :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!