2/11/2015

INSTAGRAM
Nyt on instailut jo hyvin käynnissä. Tervetuloa kurkkaamaan. On mukava seurata myös teitä! Kuvia räpsin pääasiassa Ipadilla, jossa on parempi kamera kuin vanhassa Iphonessani.

Kotona on olkkari maalattu ja saatu Ingo Maurerin Zettel´skin vihdoin taas kattoon. Piti tehdä ensin pieniä sähkötöitä koska olimme viime asennuksessa poikkaisseet sen pitkän johdon, ja itse vaijereiden ja papereiden kasaaminen ottaa muutaman tunnin. Mutta on se sen väärtti! Olen todella tyytyväinen ostokseemme. Valaisin ostettiin Aerosta Helsingistä muutama vuosi sitten kun muutimme Helsingin asuntoomme. Helsingissä valaisin sijoitettiin korkealle makkarin kattoon ja nyt se näyttääkin paljon paremmalta kun pystyimme asentamaan sen alemmas.

Kuvissa näkyy myös tiikkinen 8h ruokapöytämme joka oli myös oikein mainio ostos. Se ostettiin käytettynä muutamalla satasella. Sitä ympäröivien tuolien kanssa pitäisi tehdä vielä päätöksiä. Itse haluaisin verhoilla varastossa olevat Kukkapuron Skaala-tuolit pöydän ympärille ja mies taas haluaisi tietenkin jotain muuta :) Oi voi.

Silmät kaipaavat taas vihreää ja sijoitinkin nyt kaikki viherkasvimme makuuhuoneen senkin päälle riviin. Tuoksukokoelma sai siis hetkeksi väistyä. Öisin valaisen kasvit hennosti Muuton Up-valaisimella, jolloin syntyy jotenkin maaginen akvaariomainen tunnelma. Akvaariostakin olen salaa hieman unelmoinut...6 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän uudessa kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Hyvin viihdytään :)

   Poista
 2. Teillä on niin kaunista. Ja 8hengen pöytä, wou! Sellasen mäki vielä joskus haluan... Tai vaikka vielä vähän isomman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Netta-Natalia!! Onpa kunnia kuulla sinun suustasi!!

   Isot pöydät on kyllä jotenkin niin mahtavia. Kannattaa katsella käytettynä. Tällä hetkellä tämän tyyppiset on aika edullisia ja vanhempiakin voi löytää, kuten vanhempani osti 1800-luvun törkeän upean pöydän myös parilla sadalla. Siihen hahtuu 10 hlö :)

   Poista
 3. Teillä on todella kaunista! Jos ikinä haluat myydä nuo käsinojalliset wieniläistuolit, niin täälä on ostaja valmiina :) Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa vastaavia, eikä tärppää niin millään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Joo, noi tuolit on kyllä aikasta makiat. Ovat ihan leimalliset ja aidot Thonet ja mun miehen löytö. Voitko kuvitella että vastustin eka niita :D Sanoin, et joo, terassille ehkä joskus...

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!