2/13/2015

SEPRI - IHANIA MATTOJA TURUSSA


Kävin pitkästä aikaa Turun mattoliike Seprissä moikkaamassa armasta ystävääni Päiviä ja katselemassa uutuuksia. Sepriin olikin juuri saapunut suosittuja Beni Ouarainin mattoja, jotka ovat takuulla jokaiselle sisustusintoilijalle tuttuja. Mm. Riikan kuvista voi käydä ihailemassa yhtä. Nuo käsinkudotot villamatot ovat kieltämättä upeita! Niistä löytyy jopa 3 x 4 m suuruisia, jollaista himoitsen uuteen suurempaan kotiimme. Monta muutakin ihanaa mattoa Sepristä olisin mielelläni napannut kotiinviemisiksi. Ohuet villat, sisalit ja hamput kiehtovat juuri nyt matoissa, samoin maanläheiset värit.


Seprissä kannattaa siis käydä uppoutumassa mattojen kiehtovaan maailmaan ja tutustua samalla Pandomo-betonilattiaan. Sepri muuttaa huhtikuussa uusiin suuriin tiloihin ja kirjoittelen ja kuvaan silloin lisää.

11 kommenttia:

 1. Oi mitä kauniita mattoja! Tuollaiset luonnonsävut ja matskut sykähdyttää kovasti. Tässähän tulee ihan mattokuume. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli kans ihana järkky mattokuume noista :) Olispa monta asuntoa ja pinoittain rahaa...

   Poista
 2. Minkäköhän hintaisia matot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, hinnat vaihtelivat reilusti matskun ja koon mukaan. Kandee kysellä hintoja suoraan Sepristä niin menee oikein :)

   Poista
 3. Aivan ihania mattoja! Tyylikkäitä ja kauniita ja nyt niin ajankohtaisia, kun luonto teema on IN sisustuksessa! Kiitos inspiraatiosta, pitää piipahtaa tuossa liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipahdappa! Menee pää ihan sekaisin matoista :)

   Poista
 4. Voi kuinka ihania mattoja!

  Tässä olisi vähän haastetta:

  http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2015/02/22/suurimmat-sisustushaaveet/

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos haasteesta Suvi. Se tuli kuin tilauksesta kun aiheet ja blogi-identiteetti on hieman hukassa... Minäpä vastaan, innolla!

   Poista
 5. Nuo Seprin matot ovat kyllä upeita ja juurikin noista tykkään itsekin. Varmaan aika haastavaa tuo hupussa eläminen seuraavat puoli vuotta, mutta toivottavasti aika menee nopeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan joo. Tiesin että tulee rankkaa, mutta en tajunnut millaista ihan käytännössä on... Pitää vaan oleskella paljon ulkona, kirjastossa, kahviloissa ja kavereilla niin selviän, ehkä :)

   Poista
 6. Anonyymi11/3/15

  Ooooh! Ihania! Pitääkin piipahtaa! T: Paula Turusta

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!