3/21/2015

PHOTO DIARIES 1/15

Kuvapäiväkirjaan löytyi tällä kertaa matkakuvia. Matkustan itse liian harvoin ja toivoisin olevani joku päivä kuvan iäkkäämpi lady joka nauttii Fuenteruventuran (tai minkä tahansa kylän) auringosta ihan muina mummoina. Ylin kuva on samalla reissulla räpsäisty jostain random lehdestä. Hatut vaan yksinkertasesti jyrää ja tuon nuoren naisen tyyli kolahtaa noin muutenkin.


Olen heikkona maastureihin. Varsinkin tuollaisiin hieman laatikkomallisiin rötisköihin. Fuertoventurassa niitä oli jokaisella. Ja rantojakin riitti kilometritolkulla. Meilläkin on autona lattikomainen pick-up, jonka traktorimaisesta ajokokemuksesta nautin lähes joka kerta. Ehkä en niinkään moottoritiellä, mutta muuten.


Kovasti odotan jo lämpimiä kelejä, jotta pääsee ulos penkeille istuskelemaan, piirtämään ja pohdiskelemaan syntyjä syviä. Kun kelit paranevat, teen postauksen Turun lepispoteistani, joissa tykkään vapaa-aikaani viettää.


6 kommenttia:

 1. Mulla tuli tuosta mummokuvasta viime kesän Visbyn reissu mieleen. Siellä porukka todella osasi ottaa ilon irti kesäpäivästä ja rantapuistossa oli tosi paljon ihmisiä viettämässä aikaa. Parasta oli, että puistoon oli asennettu riippumattoja vapaaseen käyttöön :) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, riippumatto!!! Kumpa meijänkin puistoissa olis sellaisia! Ja sinne, mukavata viikonloppua :)

   Poista
 2. Anonyymi22/3/15

  Ah- ihania kuvia! Mieli halajaa taas etelän rannoille <3 -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin... Koetetaan nyt sinnitellä :) Kesä tulee ihan kohta!!

   Poista
 3. Anonyymi24/3/15

  Luulin tuota nuorta naista sinuksi , aivan saman näköinen. / Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sutjakampaa mallia tuo taitaa kyllä olla :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!