3/15/2015

SPRING15 WISH LIST 2
Kevät tuntuu ottaneen tyylikkään varaslähdön ainakin täällä Turussa. Huomasin tänään toistelevani sitä miten ulkona on kuuma ja vaatetta on aivan liikaa päällä! Eikö kuulostakin hyvältä? Kevään merkkejä käytiin lauantaina bongailemassa saaristossa: jäät olivat lähteneet ja monta muuttolintuparvea näimme lainakoirien kanssa Ölmosin hiekkarannoilla talsiessamme.

Ensimmäinen kevään 2015 wish list löytyy täältä. Kevään Wish list vol 2:een keräsin seuraavia:


Tiger of Sweden hauska pyöreä Cafaro -nahkalaukku. Laukkuja on kertynyt yhtäkkiä ihan tarpeeksi, mutta tämä poikkeaa mukavasti laukkukatraastani.

Florence Broadhurstin upea Chinese Key -kangas, josta voisi tehdä vaikka sängynpäädyn. Brändiä myy ja tuo maahan turkulainen sisustusliike Teatteri.

HM Homen tarjotin, jonka napsautin verkkokaupasta tulemaan peräti kahdessa värissä, valkoisena ja messinkisenä. (Livenä en ole vielä nähnyt. Kerron sitten oliko hitti vai huti kun saapuvat.

Komonon lasit (Komonoa myy mm. Turussa Element.) Komonon koko ilme osuu nappiin ja ainakin oma Komonon kelloni on toiminut oikein moitteettomasti.

Ananaskuva on Instagramistani. Siitä tehtiin Pina coladaa joka nautittiin parhaassa seurassa. Maistui aivan auringolle, hiekkarannalle ja kesälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!