4/17/2015

EVERYDAY
Taas hujahti yksi viikko leppoisaa arkea. Tänään on kotityöpäivä. Ikkunoiden takana hyörii rappaajat, Spotifysta soi pianomusiikki ja kädessä on loppumaton minttuteemuki. Spotifyn Peaceful piano -playlist toimii itselläni työskennellessä ja todella pitkästä aikaa löysin sen avulla flow-tilan muutama päivä sitten portfoliotani koneella näperrellessä.

Viikon lemppareihin on kuulunut lounas uudessa Osteria Ovossa. Siellä oli kauniit laattalattiat (kuva), voimakkailla väreillä maalatut seinät ja Ton-tuolit (kuva). Muutama räpsy lisää löytyy Instagramista. Valitsin annoksekseni lempiruokaani risottoa, joka oli oikein mainiota. Paras risotto tulee kuitenkin edelleenkin kotikokiltani. Mutta oikein hyvää oli. Miehet söivät pastaa ja kuulemma oli sekin oikein maittavaa.

Jalassa on ollut useampana päivänä viime vuonna ostamani Monkin revityt siniset farkut, samaa mallia kuin kuvassa. Ne on ihanan piristävät kevääseen ja hinta Monkin farkuissa on edullinen moneen muuhun merkkiin verrattuna.

Tuo Johanna Gullichsenin ruskea kangas on ilmeisesti poistumassa mallistosta. Harmi! Olen himoinnut ruskeaa JG:tä johonkin, mutta oikeaa kohdetta ei ole vielä syntynyt. Pitäisi varmaan hankkia ainakin tyynyliina niin saisi kangasta hiplailla ja ihailla tulevaisuudessakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!