4/24/2015

POP Å 1/2Mitä tapahtuu kun nippu nuoria turkulaisia muotoilijoita pistää pop up shopin pystyyn? No, tietenkin jotain todella makeaa! Pop Å -kauppa aukeaa 4.5 ja on auki toukokokuun loppuun saakka. Kauppa on rakennettu yksityisasuntoon Turun kävelukadulla sijaitsevaan wanhaan kivitaloon.

Pääsin kurkkaamaan asuntoon etukäteen ja kyllä riitti kuvattavaa. Mukana olivat ystävieni Betten ja Cillan eli BEdesignin sekä Saanan ja Ollin tuotteita. Lattialla oli myös Mumsin & Saanan ja Ollin co operation matto, joka taitaa olla melkoinen hitti. Pirun hieno oli livenäkin!

Itselleni uusia tuttavuuksia olivat mm. Kube Designin betonivalaisimet, Musta 5101:n keittiötuotteet sekä Nani:n koirakodin tuotteet. Terrakotanvärinen valaisin miellytti erityisesti, samoin daybed, matto sekä mustat keittiövälineet.Asunto muutenkin oli kaunista katseltavaa näköalaa myöten.
Kylppärin lattia oli laatoitettu Marrakech Designin paksuilla käsintehdyillä laatoilla ja seinällä oli BEdesignin metallinen Deer-shelf.
Laitan lisää tietoa ja kuvia tulevassa Pop Å 2/2 -postauksessa, jossa kurkataan vielä linjakkaan keittiön puolelle!4 kommenttia:

 1. Anonyymi29/4/15

  Toi sänky on ihan suora kopio tästä:http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2014/05/se-on-valmis-diy-daybed.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooh nooh! Hyvät ideat putkahtelevat tässä maailmassa samaan aikaan useaan paikkaan. Niin se vaan menee :) Laatu ja tuotteistaminen ne karsivat sitten jyvät akanoista!

   Poista
 2. Anonyymi5/8/15

  Hei, mistä tuo valkoinen hivenpää on? Hieno! kirsikka08@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Se on turkulaisen muotoiluyritys BEdesignin Deer-hylly. http://www.bedesign.fi/frontpage.html

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!