5/25/2015

HOT RED & GREEN

Inspiraatiokollaasi, josta löytyvät tämän hetken lempparini. Punaisen sävyt sekoitettuna neonpunaisesta hennon vaaleanpunaiseen näyttävät hyvältä silmääni juuri nyt. Punaisesta ja vihreästä muodostuu klassinen ja dynaaminen väriyhdistelmä. Punaisten värien liiton voi löytää vaikkapa Turun pääkirjaston seinältä taiteesta tai siskon puutarhasta kerätystä tulppaanikimpusta.

Löysin taas hetken tauon jälkeen myös nipun mieleisiä pokkareita joihin uppoutua. Lukuharrastus jää toisinaan hieman hyllylle mutta innostun siitä aina uudestaan kun lukemiseen on aikaa. Mieluisa lukupaikka kotona on ikivanhalla valkoisella sohvallani, sängyssä kun nukahdan välittömästi. Saatan uppoutua kirjaani myös keskellä kahvilan vilinää, kirjaston hyrinässä tai bussia odotellessa pysäkillä.

Vehreää kuvanmukaista terassia kaipailen... Kauniit nuo ulkokalusteet. Pinterestiin tein juuri uuden Garden dreams -kansion. Onneksi työpaikan vieressä on ravintola Koulun ihana rehevä sisäpiha, josta kuvasin Instagramiini lyhyen videonkin. Tästä se videoura lähtee!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!