5/15/2015

KESÄTUKKA JA -MEKKO
Tämän tytön kesätukka ei olekkaan raikkaan vaalea vaan luonnollisen tumma, oma väri. Vaaleat saivat taas vaihteeksi siis lähteä ja kasvatusprosessi jatkuu hitusen helpompana.

Tumma tukka sai vaatekaapin mustat vaatteet tuntumaan pahemman kerran tylsiltä, joten maleksin kokonaisen vapaapäivän Helsingissä etsimässä jotain uutta freesimpää kevääksi. Vaikka kaupat ovat äkkiseltään katsottuna täynnä ihania kevätjuttuja, oli omalle vartalolle, kukkarolle ja elämäntyylille hurjan vaikeaa löytää oikeastaan mitään. Saattoi olla myös hitusen huono päivä noin muutenkin sillä taivaalta tuli joko vettä tai vaihteeksi räntää.

Muutaman mukavan jutun kuitenkin onnistuin löytämään. Edellisen postauksen sandaalien lisäksi Mangosta lähti mukaan kaunis, yksinkertainen kesämekko, jossa on muutama kerros kangasta ja ohuet naruolkaimet.

Ylläolevassa kuvassa on myös toinen mielenkiintoinen löytö, nimittäin Filippa.K:n Satin wrap dress, joka jäi mietityttämään. Filipan vaatteet ovat olleet todella hyviä ja yksi lempparini on juhlia ja arkea nähnyt Filipan 8 vuotta vanha Elementistä ostettu kaftaani.

Chanel -julisteessa on hyvää asennetta. Se ihan muuten vain mukaan kevätjuttuihin!

Huomiseksi toivotaan parempaa keliä, sillä me suunnataan pick upin nokka kohti Raumaa... (Unelmoin jopa autossa nukkumisesta Rauman rannoilla, muutama viikko sitten, mutta en juuri enää näissä lukemissa... :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kesämekkolöytö ja ei hassumpi tuo Filipankaan versio. Kesätukkasi on huolettoman tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on oikein passeli, jospa vaan kelit lämpiäisi... Tummassa tukassa on kotoisaa. kiitos <3

      Poista

Kiva kun kommentoit, jee!