6/08/2015

TÄMÄN VIIKON MISSIO

interior photo Stua, black and white -photo Jacques Henri Lartique
Viime viikko oli aika haipakkaa sillä kävin pikaiseen Lapissa. Matkan aiheena oli biotalous ja reissu herättikin niin paljon ajatuksia, että niitä tulen varmasti jakamaan hyvin paljon täälläkin. Juuri nyt mielessä on kuitenkin pieni hengähtäminen, mieluiten merellä. Lapin luonto oli upea näin kesälläkin, mutta meri on minun juttuni. Se taitaa oikeasti olla yksi tärkeimpiä asioita elämässäni. Tämän viikon missiona onkin päästä meren äärelle niin monta kertaa kuin mahdollista. Viime viikolla kävimme viettämässä arki-iltaa Ruissalon Kuuvannokassa. Aina ei tarvitse lähteä veneellä saavuttaaksen merta. Nappasimme mukaan hieman eväitä, vettä ja pokkarit. Aurinkovoidekin oli avoimilla rantakallioilla todella tarpeellinen.

Missiona on myös käydä vihdoinkin sisustuksen Koodissa tilaamassa sohvapöytä olohuoneeseen.  Valitsimme pöydäksi Stuan Eclipse-pöydän valkoisena koossa XL. Toisen pienemmän pöydän tilaan kun kukkaro antaa myöten. Näitä pöytiä olen jo monta vuotta ihaillut. (Pöytää saa myös Helsingistä Formverkista sekä verkosta Spaziolta) Uusien kalusteiden hankkiminen on meillä aina pitkän harkinnan takana. Vanhat kalusteet kierrätetään poikkeuksetta ja suurimman osan kalusteista ostamme käytettynä ja tarvittaessa kunnostamme omaan kotiin ja käyttöön sopiviksi. Kierrätettyjä kalusteita kotonamme ovat mm. suuri ruokapöytä ja Thonet-tuolit, Kukkapuron Skaala-tuolit, massiivipuinen valkoinen senkki ja lampaanvillainen matto, tehtaan vanha tarjoiluvaunu, upea nahkainen sohvakalusto jne. Todella hyviä löytöjä voi siis tehdä!

Vinkkinä myös kaikille: Turun taidemuseoon avautui perjantaina mielenkiintoinen valokuvanäyttely: Jacques Henri Lartiguen Riviera. Viikon kolmas missio on vierailla kyseisessä näyttelyssä ja juoda samalla kahvit taidemuseon kauniilla terassilla.

ps. taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy perjantaisin klo 16-19.

Ensimäinen ja viimeinen kuva on otettu Töölönlahdelta viime kesänä. Myös sinne on tarkoitus suunnata, mutta vasta ensi viikolla.
3 kommenttia:

 1. Anonyymi8/6/15

  Hyvät vinkit, kiitos näistä! Jään myös innolla odottamaan kuvia uudesta pöydästä, olen nimittäin harkinnut samaa uuteen kotiini. Kiinnostavaa siis nähdä miltä se teidän kivassa kodissa näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitisen viikkoa oli Koodissa pöydän toimitusaika, joten hetki kestää :) ehkäpä samoihin aikoihin saataisin nuo muovit pois ikkunoista. Sitten alkaakin oikea kuvausrumba! Kovasti odotan!

   Poista
 2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!