7/03/2015

JOITAIN LEMPPAREITAViikko on vierähtänyt saaristossa auringon, koirien ja etätyön merkeissä. Saavuttiin eilenillalla kuumaan kaupunkiin, mutta onneksi kotona oli kuitenkin ihan siedettävän vilpoisaa. Napsin muutamia kuvia taas kotoa valoisassa torstai-illassa. Kuviin tallentui pieniä lempparijuttujani, kuten anopin pionipenkistä poimittu pioni, Artekin Seepra-kankainen tyyny, Florence Broadhurstin Japanice Floral -kuosinen kultatyyny, vanha hopeavaasi, marmoriset lasinaluset ja H&M:n valkokultaiset tuikkukupit. Tuo on oikeastaan näkymä kun loikoilen lempipaikallani lattialla vanhojen sohvatyynyjen päällä taulukollaasia hahmotellen ja lehtiä selaillen.

Uusi lempparini kosmetiikkapuolella onYSL:n pinkki poskipuna, joka kirkastaa ruskettuneen hipiän. En muista kuka meikkaaja aikoinaan suositteli käyttämään sipauksen kirkasta poskipunaa aina ruskean ihon kanssa, mutta oikeassa oli. Toimii siis oikein hyvin. Muuten näin kesällä panostan aurinkovoiteeseen. Onnistuin kuitenkin polttamaan jo selkäni ja kyllä harmittaa! On vähintäänkin typerää riskeerata oma terveys auringolla. Aurinkoisen perjantain jouduinkin viettämään varjon alla, pitkähihainen paita ihon suojana.


Tuo kortti on Jacques Henri Lartiguen näyttelystä. Sitä jaksan ihailla. Viikonloppua vietän Helsingissä, mutta ensi viikolla on luvassa taas Turku-juttuja.2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit, jee!