7/10/2015

VALOISA VIERASKYLPYHUONE

Vierashuoneistossa, jossa muutaman päivän asuimme, oli uusi valoisa kylpyhuone. Omatkin näppini ovat olleet mukana suunnittelussa, joten oli mielenkiintoista tutkailla kylppäriä in action. Kylpyhuoneen materiaalit pyrittiin valitsemaan kestämään aikaa ja sopimaan 300-neliöisen, hiljalleen täysin uudistavan 90-luvulla rakennetun talon linjaan. Seiniin asennettiin pystysuuntaan suuret suorakulmion muotoiset laatat ja lattiaan taas pienemmät harmaat, joiden värin määräsi muiden tilojen kauniin harmaa Pandomo-betonilattia. Tammiviilutettu kaappi tuo tilaan lämpimän puun sävyn ja yhdistää tiloja talon osiin, joissa on säilytetty vanha hyväkuntoinen tammiparketti. 
Allaskaapin taso altaineen valmistettiin valumarmorista, joka sopii hyvin hieman harvemmin käytössä olevaan tilaan. Allaskaapin yläpuolella on peili, joka yltää koko kaapin leveydeltä ja hakee ylälinjansa huoneen ovesta. Tämäntyyppinen peiliratkaisu ei välty roiskevedeltä joten altaan sekä hanan valinnassa saakin olla tarkka.

Kylpyhuoneen tasolla on kuvissa omat tavarani: uusin second hand -löytöni Diorin suuri vintage kosmetiikkalaukku ja kovassa käytössä oleva Artekin villainen seeprapussukka. Kesän lemppareitani ovat olleet myös Dr. Hauschkan sumutettava kasvovesi ja kasvoöljy. Hankala atooppinen ihoni on tykännyt noista kovasti.
6 kommenttia:

 1. Onpa ihanan valoisa kylpyhuone. Ja tykkään niin tuosta puun ja rouheuden yhdistelmästä. Kaikenkaikkiaan kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ajaton kylppäri ja ihania kuvia jälleen!

  Blogissani odottaa sinua haaste :) http://www.coffeetablediary.com/2015/07/mista-kodikkuus-syntyy.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos haasteesta. Se on oikein mieluinen ja juuri noita asioita mietinkin usein. Palaan siis asiaan kunhan kotiudun lomareissultani.

   Poista
 3. Ihana kylpyhuone ja ihastuttavat kosmetiikkapussukat! Tuli pakonomainen tarve saada tuollainen vintage-Dior. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi Dior on kyllä ihana!! Olen aina himoinnut juuri sitä ja sitten se vaan tupsahti eteeni aivan yllättäen :)

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!