7/30/2015

IDEOITA KESÄLOMAREISSUUN: KROATIA - DUBROVNIK 2/2HOTELLI


Vielä muutama kuva ja jatkoa edelliseen. Kokonaisuudessaan Kroatianmatka oli oikein ihana ja suosittelen kohdetta lämpimästi. Voisin kuvitella että paikka on mainio matkustamiseen koko Suomen kesäajan, mutta näihin aikoihin kannattaa näköjään varautua pahimpaan helteeseen. Asumuksia Dubrovnikista tuntui löytyvän monenlaisia luksushotelleista pieniin majataloihin. Alue kehittyy 90-luvun sodan jälkeen edelleenkin ja siellä täällä näytti nousevan tai uudistettavan hotelleja.

Itse asuimme Grand Hotel Parkissa- joka sijaitsee kivenheiton päässä Lapadin ranta-alueesta. Vanhaan kaupunkiin ja Dubrovnikin keskustaan kertyi noin viisi kilometria, jonka hurautti kätevästi paikallisbussilla. Itse hotelli palveluineen oli sen neljän tähden arvoinen. Allas-alue oli kaunis, kuten huoneetkin, mutta alua ym-tilat vaatisivat mielestäni hieman ryhdistämistä. Paras paikka hotellissamme oli ehdottomasti merivesialtaan vieressä, oliivipuun varjossa.

Mielenkiintoiset hotellit löytyivät läheltä omaamme Valamar Dubrovnik President hotel, sekä Hotel Dubrovnik Palace, joista molemmista sai ihailla Adrianmereen laskeutuvaa aurinkoa.


DRINKILLE JA SYÖMÄÄN


Käväistiin muutamalla lounaalla ja drinkillä Cave Bar Moressa, mielenkiintoisessa ravintolassa, joka koostui tyylikkäästä laituriterassista, kallioon louhitusta drinkkibaarista ja ylhäällä kallioilla sijaitsevasta valoisasta ravintolasta. Parhaiten viihdyimme laituriterassilla auringonlaskun aikaan nautiskellen Pina coladaa ja paikallista olutta. Katselimme mereltä palaavia veneseurueita, joku pulahti uimaan hiljalleen aaltoilevaan veteen ja ylhäällä alkoi soida saksofoni ja jazz. Täydellistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!