8/28/2015

PEHMEYTTÄ JA MIELENKIINTOA SISUSTUKSEENgallery wall photo / cushion & Fabric by Florence Broadhurst


Pidän kovasti makuuhuoneen peiliseinästä. Siinä on sellaista utuisuutta, jota kotiimme haluan. Ruskea, vihreä ja pehmeä valkoinen yhdessä tuntuvat luonnollisilta valinnoilta pohjaksi. Ripaus mustaakin saa mielellään olla joukossa, jottei kokonaisuus ole lässy. Kuten edellisestä postauksesta näkyy, on olohuoneessamme vielä hieman erilainen, jotenkin kovempi tunnelma. Uudet valkoiset pöydät ja mustat nahkasohvat kaipaavat kaverikseen jotain pehmeämpää, välivärejä ja materiaaleja. Matto tekisi paljon. Suunnitelmissa on kiikuttaa ehkä töistä testaukseen hapsullinen ihana juuttimatto.

Olen ihastellut viime aikoina puunvärisiä taulunkehyksiä ja pellavan eri sävyjä. Olen myös taas aivan hurahtanut Florence Broadhurstin kuviomaailmaa. Niitä kun saan töissä tutkailla ja käytän paljon suunnittelussakin. Lemppareitani ovat mm. tuo Chinese Key -verhoilukangas ja taidokkaasti suunniteltu The Cranes -printti niin tyynyissä kuin tapeteissakin.

Eilen illalla sain olkkarin seinälle String-hyllyn, jonka pakkasin täyteen viherkasveja. Siitä postausta seuraavaksi.5 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeä värimaailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmeys houkuttelee juuri nyt! Haastetta tuo se, ettei lopputulos saa olla kuitenkään lässy...

   Poista
 2. Tuo senkki on niin valloittava, eikä teidän koko muu asuntokaan pahaa sanaa multa osaksensa saa, teillä on ihana koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina. Senkki taitaa olla kyllä jo ihan oleellinen osa kotia, kun on jo niin pitkään matkassa kulkenut.

   Poista
 3. Anonyymi3/10/15

  Kaunis asettelu! Itse löysin muutama vuosi sitten samanlaisen messinkisen kynttelikön kirppikseltä ja kiva nähdä, että jollakin muulla koristaa samanlainen kotia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!