10/26/2015

UUSIA KULMIA OLKKARISTA


Muutama hieman erilainen kuvakulma meidän olkkari/työhuone/ruokatilasta. Onneksi huone on aika suuri, kuten makuuhuoneemmekin, joten kaikki tarpeelliset toiminnot ollaan saatu sinne mahtumaan.

Olkkarin sisustusta ollaan sysäilty eteenpäin hyvin rauhalliseen tahtiin. Pohja piirrettiin etukäteen valmiiksi ja se on oikein toimiva. Järjestys on myös helppo muuttaa niin että ruoka-/työpöytä on välillä ikkunan luona ja lounge sitävastoin kauempana. Vaihtelu on tarpeen, varsinkin kun kumpikin teemme töitä myös kotona. Taulut ja hyllyt on aseteltu niin että niitä ei tarvitse siirtää. Kattovalaisimista vain Tom Dixonin Beat Fatia täytyy hieman laskea ja nostaa muutoksen mukaan. Zettel'z saa olla niillä sijoillaan.
Sisustus on harkitun harkitsematon ja tyhjää tilaa on runsaasti :) Jotku kalusteet ovat mielestäni jopa hieman ristiriitaisia keskenään, mutta juuri se kiinnostaa; itsensä haastaminen mixauksessa ja ei-itsestäänselvyyksien-luomisessa. Tahdon, että sisustus on seesteinen, mutta sen on samalla oltava persoonallinen ja yllättävä. Sellaisessa tilassa viihdymme molemmat.

Mattona on toistaiseksi vanha lammasmatto, uutta pureskellaan vielä hieman. Valaisimia katselen, kuten aina. Tuo Flosin Snoopy-valaisin on kaunis ja veistoksellinen... H&M:n sammettityynyt olen todennut käytössä ihan hyväksi. Raikas vaaleanpunainen keventäisi mukavasti sisustusta.

Ihanaa olkkarissa on nyt se, että huoneessa voi rauhoittua. Enää ei ole häiriötekijöitä, jotka ajaisivat makkariin tai kahvilaan karkuun.
2 kommenttia:

 1. teillä on kyllä niin kaunista. näitä sun kuvia pitää katsoa aina useampaan kertaan, että ehtii ihailla riittävästi !

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos!! Oon nyt kerenny myös paremmin instailemaan. Siellä lisää kuvia olkkarista!

   <3

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!