12/02/2015

JOULUKUUN RENTOUTTAVAT LEMPPARIT
Kylmät kelit ovat ajaneet tämän naisen taas kylpyläkävijäksi. Sama vimma oli viime vuonna, silloin syy oli tosin harvinaisen kireät hermot. Myös kotiin on hankittu ripaus spa meininkiä, nimittäin nuo Villa Stockmannin muhkeat kylpytakit, kummallekkin oma; s ja xl. Takkeihin on mukava kääriytyä lenkin ja kuuman suihkun jälkeen.

Joulukuun lemppariksi on muodostunut myös Edbladin kuusentuoksuinen soijavahakynttilä (spruce), joka palaessaan levittää ympärilleen syvän, hyvin aidon oloisen havuntuoksun. Kynttilää myy mm. Dots Turussa ja Helsingissä. Kynttilän hinta on varsin mukava, sillä pieni kynttilä maksaa n. 8€ ja iso n. 14€. Kynttilä on superihana vieminen vaikkapa pikkujouluihin. Dotsista tuntui löytyvän myös paljon muutakin pientä ja kaunista pukinkonttiin...

Joulukukkia kotonamme ei hirveästi allergiasta johtuen voi olla, mutta ostin kuitenkin itselleni kauniin kimpun, johon sidottiin omenankukanvärinen amaryllis ja suuri peikonlehti.

Vinkki:

Kun amarylliksesta (kuten liljoistakin) poistaa siitepölyä sisältävät ponnet, pitäisi sen kuulemma olla vähemmän ärsyttävä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!