1/17/2016

TYÖPISTE / TVTyökuvioiden vaihtumisen myötä halusin ison koneen pois ruokapöydältä, vähän sivumpaan. Selasin tehokkaasti tori.fi:stä mukiinmenevän, halvan Ikean second-hand työpöydän, noudettiin pöytä seuraavana iltana pick-upilla kotiin ja siirrettiin kone siihen. Nuo pukkijalat eivät ole mieleeni, mutta kunnon jalkoja haluan katsella oikein ajan kanssa. Pöytälevy sensijaan on oikein hauska ja toimiva. Lasikannen alle tulee sujautettua kirjoja, lehtiä ja muuta kaunista paperitavaraa, kuten RK designin Botanical -kalenteri vuodelle 2016.Kone toimii samalla myös tv:nä sohvaryhmän kanssa. Mietittiin ennen joulua vakavissaan tv:n hankkimista, mutta todettiin sen olevan tällä hetkellä aika turha ostos. Tv:tä on kotoisa katsella, mutta harrastus on meidän taloudessa sen verran harvinaista, että erillistä laitetta siihen ei juuri nyt todellakaan tarvita. Vanha kone siis palvelkoon myös tässä tarkoituksessa.

Kodin laittaminen on keskittynyt vähän aikaa lähinnä kaappien sisällön järkkäilyyn. Kevät ja lisääntyvä valo saa kuitenkin minutkin katselemaan nurkkia innostuneimmin silmin. Jotain kivaa uutta ja piristävää on varmasti tulossa...4 kommenttia:

 1. ai että nää sun kuvat taas !
  mun kommentit on aina tämmösiä samanlaisia "ooh ihanaa" :D mutta minkäs sille voi että nää kuvat on ihania !

  xx

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana työpiste, tykkään kovasti tuosta pöydästä. Täälläkin pitäisi työpiste kehitellä johonkin, tästä sain inspiraatiota, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun inspiroi!! Nää tämmoiset kommentit inspiroi mua postailemaan <3

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!