3/20/2016

GRANITIN AMPPELI


Viherkasvivillitykseni ei ota laantuakseen. Ympärillä on niin paljon inspiroivia kuvia vihersisustamisesta ja lähestyvä kesä heittää lisää vettä myllyyn. Amppelit ovat tuttuja lapsuudestani ja koen ne hyvin kotoisiksi. Miellyttävää amppelia en ihan helpolla ole kuitenkaan löytänyt lisääntyvästä valikoimasta huolimatta.

Perjantaina tein työpäivän pitkästä aikaa Helsingissä ja kiersin illalla ja lauantaina hieman kaupungilla. Piipahdin Erottajan Granitissa ja siellähän se kauan kaipaamani amppeli kiikkui katossa. Tarkemmin ostin Graniitista tuon amppelin köysiosan. Ruukuksi valitsin kaapistani vanhan Finelin emalikulhon, jonka muoto on mielestäni erityisen kaunis. Nyt saan ihastella paitsi kasvia, myös kulhoa aivan silmien korkeudella. Amppelista oli myös kaksiosainen sekä musta versio. Pidin kovasti myös amppeleihin suunnitelluista lasiruukuista.

Turkuun on myös tulossa pian Granit superihanaan liiketilaan Eerikinkadulle. Olen himoinnut Hayn marmoritarjotinta jo muutaman vuoden ja Granitissa on vastaava huomattavasti huokemapaan hintaan. En ole koskaan jaksanut ottaa tarjotinta kannettavakseni, mutta ehkäpä vihdoin jaksan kun kauppa on työmatkan varrella.4 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo kulho naruissa...minullakin narut on jo valmiina. Ole kuullut, että vihdoinkin Turkuukin tulee tuo Granit...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostitko valmiina vai teetkö itse amppelin naruista? Mulla oli eka narua ja kun olin hetken sotkenut niiden kanssa, totesin että saattaapi tulla kauniimmaksi ja jopa halvemmaksi ostaa ihan valmiina :D Joo, ihanaa kun saadaan tänne Granit! Uudet liikkeet piristävät kummasti koko kaupunkia.

   Poista
 2. Amppelit ovat kauniita, etenkin tuollaiset naruamppelit. Meille tulee rakenteilla olevaan taloon isoja ikkunoita, joista haaveilen ainakin yhden verhoilevan amppeleilla :) Täytyy alkaa jo keräämään, ja Granitissa siis piipahtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Oi, kuulostaa niin ihanalta nuo isot ikkunat ja kasviverhous <3 Kirjottelen tarkemmin kun saan kuulla tarkan ajankohdan milloin tuo Granit avataan.

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!