3/29/2016

JULISTEITA SUURILLE SEINILLE


Pääsiäispyhinä oli mukavasti aikaa laitella kotona paikkoja kevätkuntoon. Pienikin muutos piristää kummasti jatkuvaan muutokseen tottunutta. Meillä taulut elävät ehkä eniten, vaikka myös kalusteet pyörähtävät toisinaan hämmästyttävänkin nopeasti uuteen järjestykseen valon määrän ja arjen tarpeiden mukaan.

Tämä vuokra-asuntomme on entisiin asuntoihin verrattuna suuri ja seinäpinnatkin ovat huomattavasti suurempia. Vuosien mittaan kertyneet taulut ovat melko pieniä ja tekevät muuten niin simppelin sisustuksemme turhan rauhattomaksi. Suurten taideteosten hankkiminen taas ei tällä hetkellä sovi kukkarolleni sillä ylimääräinen raha menee melko määrätietoisesti asuntosäästötilille.

Sisältöyhteistyössä julisteverkkokauppa Desenion kanssa valitsin heidän valikoimastaan muutaman suurempikokoisen julisteen seinillemme. Lempparini Desenion valikoimista on Prada Marfa-juliste, joka viitannee Texasissa sijaitsevaan mielenkiintoiseen tilataideteokseen. Julisteesta tulee itselleni aina kenties juuri tuosta syystä lämpöinen eteläfiilis. Julistetta saa useassa eri koossa aina pikkiriikkisestä 70 x 100 cm suuruiseen asti. Toinen lempparini on Desenion kasviaiheiset julisteet, tarkemmin valokuvateokset joita saa mukavan suuressa 50 x 70 cm -koossa. (Ykköslempparini on Hellebore-leaf -juliste).

Seuraavassa kuvassa näkyy muuten kivasti myös puuseppäystävämme Villen toteuttama levarihylly, jonka he suunnittelivat yhdessä mieheni kanssa. Tuota kulmaa tulee kuvattua vähemmän sillä se ei ole kaikista valoisin nurkkaus ja on toisinaan pahemman kerran levyjen vallassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!