3/06/2016

OLKKARIN UUSI ASUKKI


Siirrettiin eteisen kaappi vaihtelun vuoksi olohuoneeseen. Rakastan tuota kaapin konjakinruskeaa väriä ja puun tuoksua kaapin sisällä. Kaappi on täynnä kirjoja ja kuvauskamaa. Juuri tuollaisiin pieniin asioihin olen hulluna, kaapin tuoksuun, sen pikku aarteisiin ja oven narahdukseen kun aarrekaapin avaa... Seinillekkin on alkanut hiljalleen löytyä julisteita, joista ihan oma postaus myöhemmin.

Olkkarissa on myös pieni uusi kasvi. Vanhan lasikuvun alle muutti kaktus, jonka ostin Stockmannilta muutamalla eurolla. Kumpa keskustassa olisi jokin suurempi kasvikauppa, jossa voisi käydä fiilistelemässä erilaisia kasveja. Kasvitieteellinen puutarhakin voisi olla puolestani ihan tässä Turun keskustassa, kuten Helsingissäkin on.

5 kommenttia:

 1. Teillä näyttää aivan ihanalta! Hieno sekoitus uutta ja vanhaa. <3

  Minunkin on jo pitkään pitänyt ostaa kaktus, mutta aina se unohtuu. Kukkakaupasta tarttuu mukaan vain leikkokukkia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kävin katsomassa pientä kaktusta varmaan viisi kertaa ennenkuin ostin. Mietin, kehtaako sitä noin trendikästä kasvia edes ostaa. Kehtasinpa kuitenkin ja tykkään kovasti. Toivottavasti viihtyy meillä :) Kyllä kukat ja kasvit noin yleensä ovat ihmeellisiä, ihania!

   Poista
 2. Aivan ihana kuva tuo alimmainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekkin kovasti tuosta näkymästä. Näen sen melkein tuollaisena kun makoilen sängyssä omalla paikallani. Kodin eri näkymät on tärkeitä...

   Poista
 3. Moikka! Aina vain palailen katselemaan näitä vanhempia postauksia, kun teidän kodissa on vaan niin ihana tunnelma <3 ja tuo zettelin valaisin piinaa minua niin, että se täytyy saada pian jo omaan olohuoneeseen. Kuitenkin meidän tilan mittasuhteet mietityttää tuon valaisimen kannalta, onko teillä paljonko huonekorkeutta tässä huoneessa missä lamppu on? Kiitos paljon vastauksestasi etukäteen, ja aurinkoista kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!