6/17/2016

ALELÖYTÖJÄ JA MUITA LEMPPAREITAOikein hyvät alet, sanon minä! Alennusmyyntihaaviin on nimittäin tähän mennessä jäänyt monta kivaa juttua, vaikka varsinainen himoaleshoppailija en koskaan ole ollut. Esimerkkeinä kuvissa oleva Granitin ruskeanharmaa marmoritarjotin (-30%), valkoinen minulta jo ennestään löytyykin, sekä COS:in kietaisumekko/-takki (-50%), joka on jo nyt pelastanut työpäivän jos toisenkin.

Tuon Granitin marmoritarjottimen voit bongata myös Hennan uudesta suloisesta kodista, jonka sisustamista jään odottamaan uteliaalla mielenkiinnolla. Siitä tulee varmasti ihanan boheemi ja tyylikäs.

Arkeen kuuluu noin muuten töiden paiskimista, leppoisaa vapaa-aikaa ja asunnon metsästämistä. Sitä oikeaa ei vielä ole tullut vastaan, mutta jaksan aina vaan unelmoida suuresta makuuhuoneesta katossängyllä, viileällä valolla ja puulattialla sekä upottavista sohvista ja tyhjästä tilasta yläpuolella.

Mattofriikkinä iskin silmäni allaolevaan mattoon, jonka mallipalan kiikutin kotiin sisustusliike Teatterista. Samanvärisen halpisversion löysin myös, mutta siitä lisää myöhemmin. Tuo Teatterin matto oli kyllä lyömätön ja jos asunto löytyy ja matto sopii sinne, saatan hyvinkin satsata juuri siihen...


SaveSave

2 kommenttia:

  1. Ah! Tuo COSin kietaisumekko on kyllä super!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Ilman vyötä on ihan eri näköinen kuin vyöllä ja tosiaan menee niin takista kuin mekosta. Kätsä :)

      Poista

Kiva kun kommentoit, jee!