7/23/2013

uusi ruokapöytä
Siinä se vihdoin on: uusi ruokapöytä ( tai näyttää jo löytyneen muutakin käyttöä :) Pöytää etsittiin kissojen ja koirien kanssa, sillä pienellä halkaisijalla olevaa pyöreää ruokapöytää ei löytynyt montaa, saatika mieluisaa. Tämä pöytä kasattiin siis ikivanhasta lasikuidusta ja lasikuidusta valmistetusta jalasta ja vanhasta 89 cm ∅ sohvapöydän viilutetusta massiivipuukannesta. Molemmat hiottiin ja maalattiin valkoiseksi. Pöydänjalan maalaamisen Tikkurilan Unica-ulkokalustemmaalilla aloitin vasta eilen ja vielä muutama hionta ja maalaus on edessä, kunhan ehtii. Perobasta uuden johdon saanut valaisinkin riippuu jo katossa, mutta paikka vaihtuu vielä hitusen. Jotenkin himottaisi vielä joku sisalmatto keittiöön...8 kommenttia:

 1. Noi tuolit on kyl niin kauniit :) Pöytäkin onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on... ja vielä miehen löytö! Ja pöydästä tuli kuin tulikin mieluisa, vaikkei olekkaan Saarinen... Niit rahoja siihen ootellessa :)

   Poista
 2. Vau, ihana kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Isa! Tuossa on kyllä mukavata hengailla <3

   Poista
 3. Nättiä! :) Tosi hyvältä näyttää ruokapöytä. Ja mulle tulee aina spesiaali fiilis kun tekee ihan ite ja tietää että sen eteen on nähnyt vaivaa. Tiedät varmasti tunteen muotoilijana ;) Teillä on ihanan seesteinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Teki kyllä hyvää hioa ja maalata. Tuli muutama patuoma purettua samalla kun pisti menemään ensin hiomakoneella ja sit käsin ;) Tää koti on tosi rauhallinen ja tunnelma täällä on todellakin juuri seesteinen.

   Poista
 4. Ihana tunnelma ja miten kaunis valaisin. Mistä meille samanlainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on löytynyt saaristokirpparilta, joten samanmoista voi olla vaikea löytää... Entä jos käyttäisi sellaista suurta hehkulamppua ja esim. Perobasta löytyvää messinkistä kantaa ja tuota antiikkijohtoa?

   Poista

Kiva kun kommentoit, jee!