11/28/2014

HABITAT CHECK JA SEES
Jes! Habitat avasi liikkeen Helsinkiin perjantaina! Piipahdin avajaishuumassa ja hyvältä näytti. Viimeksi vierailin liikkeessä Lontoossa muutama vuosi sitten. Helsingin liikkeessä oli kattava valikoima kodin erilaisia tuotteita. Itse ostin vain kollaasissakin olevan kynttilän, jonka tuoksu oli oikein mainio! Myös kollaasin kattovalaisin iski silmää ;)

Aika vähän sitä ihminen kuitenkaan loppujen lopuksi tarvitsee. Nykyään tulee satsattua enmmän elämyksiin kuin tavaroihin. Sehän se yleinen trendi taitaakin olla. Omassa arjessani tärkeää on hyvä olo. Sen resepti iteslläni on juoksu & jooga, uni, järkevä ruoka, kotoilu, pieni hemmottelu, musiikki, ystävät, luonto, perhe ja harrastukset. Viimeaikoina nuo harrastukset ovat jääneet ihan liian vähille ja sen aion korjata. Katsotaan miten onnistun.

Vinkkini kaamosaikaan jälleen kerran on kasvitieteelliset puutarhat. Niissä voi hengittää lämpimänkosteaa ilmaa ja tuoksutella mullan ja kasvien tuoksua tähänkin aikaan vuotta. Toinen ikuisuusvinkki on erilaiset tuoksut yleensä ja hemmottelu! Nuo ihanan ylelliset mutta yksinkertaiset putelot tuolla kuvassa bongasin Tallinnan reissullani.


We got a new store here in Helsinki, Habitat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!