8/11/2016

ELOKUUN MATKA KROATIAAN


Tehtiin siskon kanssa elokuinen matka Kroatiaan, tarkemmin Makarska Rivieralle Brelaan. Kroatiassa olimme jo viime kesänä ja ihastuimme oitis kristallinkirkkaaseen veteen ja kuvankauniiseen vuoristomaisemaan. Lämpöä Brelassa piisasi, varjossakin lämpötila huiteli yli +30°C. Lämmöstä nautimme rannalla lueskellen ja välillä pulahdimme viileään veteen.

Nyt palasimme jo kotiin ja en voi kuin nauttia ihanasta viileydestä kaiken sen kuumuuden jälkeen :) Kirjoittelen matkasta lisää vielä, kuvien kera, tietenkin. Lyhykäinen kesälomani vetelee viimeisiä päiviään ja ne ajattelin käyttää kirjojen lukemiseen.

Teimme myös hyväksytyn ostotarjouksen asunnosta ja nyt odottelemme, haluaako joku osakas käyttää kauppaan lunastusoikeuttaan. Jos ei ja kaikki käy hyvin, meillä on muutaman viikon päästä oma suurehko 20-luvun kivitaloasunto aivan täältä Turun ydinkeskustasta. Iiiik.... Pitäkää peukkuja. Olisi ihan ensimmäinen oma asuntoni. Asunnon suunnittelua olen jo toiveikkaana hieman aloittanut ja löysinkin Brelan rantakivistä täydellisiä sävyjä mahdolliseen uuteen kotiimme.SaveSave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit, jee!