8/14/2016

UUDEN KODIN UNELMOINTIA
Ei pitäisi nuolaista ennenkuin tipahtaa, mutten voi olla hieman unelmoimatta mahdollisesta uudesta kodistamme. Tarjouksemme on siis hyväksytty ja nyt on osakkailla vielä n. reilun viikon ajan oikeus tulla kauppaan väliin ja lunastaa ostamamme osakkeet. Tämä tylsä lunastusoikeus tulee melko usein vanhoissa arvotaloissa vastaan. Ja se on vaan kestettävä mikäli mielii wanhan kodin itselleen. Nyt ollaan kuitenkin jo aika pitkällä kaupoissa, joten rohkenen hieman jo pyöritellä ajatuksia...

Talo on 20-luvun kivitalo ja kyseessä on 90 neliön kaksio. Melko suuret huoneet siis ovat kyseessä. Kylppäri on pieni, mutta keittiö tilavahko. Lattiat ovat tammiparkettia ja huoneet korkeat. Asunto on aika alkuperäisessä kunnossaan, muutamaa 50-luvun kaappia ja lattiaa lukuunottamatta, joten aika puhdas canvas sisustussuunnitelmalle on pohjana.

Tällä hetkellä suunnittelu on vasta fiilistelyvaiheessa; toivottua tunnelmaa makustellen. Aiomme asua asunnossa ensin jonkin aikaa ja sitten vasta tehdä päätökset pohjaratkaisuun, materiaaleihin ja sisustukseen. Sen tiedän jo, että asuntoon, kotiin, haluan saman rennon ja tilavan tunnun kuin tämänhetkisessä kodissamme sekä paljon valoa, mukavaa hämäryyttä unohtamatta. Ja ympärilleni edelleenkin tuttua ruskeaa, valkoista, lämmintä harmaata ja ripauksen mustaa.
4 kommenttia:

 1. Anonyymi17/8/16

  Oioi! Vaikuttaa todella hyvältä tuo uusi koti, josta olette tehneet tarjouksen. Toivottavasti saatte pian hyviä uutisia...niin me lukijat pääsemme kurkistamaan remonttisuunnitelmiin..
  -Aikku

  VastaaPoista
 2. Hei, mitä teidän vanhalle asunnolle tapahtuu?:) meneekö vuokralle vai onko jo vuokrattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, joo se asunto meni jo valitettavasti suoraan seuraavalle kaveriporukassa kun on niin ihana :)

   Poista
 3. Oi kuulostaa aivan aivan täydelliseltä kodilta! Vitsi nousi jo haaveet omasta tulevaisuuden kodista, jossa olisi korkeat ja avarat huoneet. <3

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit, jee!